Tuukka Salonkallio

Psykoterapeutti
Sosiaalityöntekijä YTM

Tehtäväni on auttaa sinua voimaan paremmin. Pidän työskentelyssäni lähtökohtana sitä, että sinä tulet kuulluksi ja ymmärretyksi tunteidesi, kokemustesi ja elämäntilanteesi kanssa. Uskon myötätunnon ja ymmärretyksi tulemisen olevan edellytys sille, että pystyt jakamaan kanssani henkilökohtaisia asioita ja etsimään niihin ratkaisuja. Joskus jakaminen ja kuulluksi tuleminen voi jo itsessään olla parantavaa ja helpottaa oloa.

Jotta yhteinen aikamme on sinulle mahdollisimman hyödyllistä, yleensä haluan aluksi tietää, millaista muutosta kohti toivot eteneväsi keskustelumme avulla. Uskon sinun olevan oman elämäsi paras asiantuntija, joten myös tavan, jolla etenet kohti tavoitettasi tai muutosta, pitää sopia persoonaasi ja elämäntilanteeseesi. Keskustelun kautta pyrin auttamaan sinua tuntemaan itsesi paremmin ja löytämään itsestäsi keinoja, joita hyödyntää muutoksessa.

Psykoterapeuttina ja sosiaalityöntekijänä olen työskennellyt pitkään niin aikuisten kuin myös perheiden, pariskuntien, vanhempien, lasten ja nuorten kanssa. Aihepiireinä esimerkiksi parisuhde, parisuhteen kommunikaatiohaasteet, erokriisi, eron pohtiminen, läheisyys ja seksuaalisuus, perheeseen liittyvät ongelmat, vanhemmuuden kysymykset, masennus, ahdistuneisuus, paniikkihäiriö, pelkotilat, itsetunnon ongelmat, kummittelevat muistot ja vaikeat elämänkokemukset ja erilaiset riippuvuudet ovat minulle tuttuja.

Mikäli etsit psykoterapeuttia Kelan kuntoutuspsykoterapiaan, voimme varata tutustumisajan. Olen parhaillaan hakeutumassa Kelan palveluntuottajaksi. 

© Copyright 2020 Sosiaalialan Digitaaliset Oy.

Designed with Mobirise - Get more